Leveringsvoorwaarden


Leveringsvoorwaarden :

Bestellingen dienen binnen 5 dagen te zijn betaald. Vergeet bij het overmaken niet uw factuurnummer te vermelden.
Bestellingen die niet binnen 5 dagen zijn betaald worden automatisch geannuleerd nadat u nog een herinnerings mail heeft gekregen.
Wilt u de bestelling annuleren laat dit dan binnen 24 uur weten.
Na ontvangst van betaling worden bestelling binnen 2 dagen verzonden. U krijgt altijd een mail als uw bestelling op de post is gedaan.

Aansprakelijkheid:
Poppenenkindermode.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het zoek raken van zendingen. Dit is op eigen risico.
Poppenenkindermode.nl kan niet aan aansprakelijk worden gesteld voor het los raken van knopen applicaties en dergelijke tijdens het spelen.

Retourneren:
Bent u niet tevreden met uw bestelling of een deel ervan laat dit binnen 7 dagen nadat uw bestelling door poppenenkindermode.nl is gepost weten. Als deze termijn is verstreken is het niet meer mogelijk om te retourneren. Retourneren is alleen mogelijk als de kleding niet gebruikt en onbeschadigd is.
Retourneren gaat altijd in overleg en gaat op kosten van de klant. Nadat u poppenenkindermode op de hoogte heeft gebracht van uw retourzending moet deze binnen 7 dagen geretourneerd zijn anders geldt de geld terug actie niet.

Algemene informatie:
Alle kleding kan gewoon in de wasmachine op 30 graden worden gewassen.
Let op kleding met een printje erop binnenste buiten wassen en strijken aan de binnenkant.
Kleding met een borduursel, printje en stoffen met een print kunnen in werkelijkheid er iets anders uitzien doordat er soms meerdere van worden gemaakt en er maar 1 op de foto wordt gezet.
Er wordt gewerkt met een voorraadsysteem. Het kan gebeuren dat een artikel op hetzelfde moment wordt verkocht en dus eigenlijk uitverkocht is. Mocht dit gebeuren dan krijgt u zo spoedig mogelijk bericht en natuurlijk uw geld terug.

Voor de Puk kleding geldt een levertijd van maximaal 2 weken tenzij het een hele grote bestelling is. Puk kleding wordt op bestelling gemaakt en is nooit op voorraad en het is daarom niet mogelijk om puk kleding te retourneren.
Dit geldt voor alles dat op bestelling/ aanvraag wordt gemaakt.

KINDERKLEDING
Alle kinderkleding wordt handgemaakt, het is daarom mogelijk dat de afgebeelde print afwijkt van het werkelijke kledingstuk, doordat het uit een ander stuk van de stof wordt geknipt.
De kinderkleding heeft een levertijd van 3 werkdagen (maandag t/m vrijdag) na ontvangst van de betaling.

Alle kleding wordt gemaakt van eigengemaakte patronen.

Alle poppen op de foto’s zijn eigendom van poppenenkindermode.nl en worden uitsluitend gebruikt om foto’s mee te maken en de kleding op te passen. Poppenenkindermode.nl heeft geen enkel contact met fabrikanten van deze poppen.